Katon kuivapuhdistus Turku - Pespu.fi

Kattojen tehoimurointi on siisti, pölytön ja hiljainen työmenetelmä

Katon puhdistus ilman vettä

Katon puhtaaksi imurointi on ehdottomasti paras menetelmä puhdistaa katto kun halutaan välttää ympäristön sotkeutumista ja pölyhaittoja!

Tehoimurin kanssa katon puhdistus käy hetkessä ja kaikki roskat menee suoraan auton säiliöön ilman pölyhaittoja, jälkisiivousta, tai meluhaittoja!

Kattoimurilla voidaan tehoimuroida sammalta, lehtiä, neulasia, käpyjä ja muita letkusta mahtuvia roskia katoilta, ränneistä ja pihoilta.

Sammalten imurointi on menetelmä josta ei tule ylimääräisiä kustannuksia koska jälkisiivousta ei tarvita ja useimmat katot voidaan imuroida maasta käsin jatkoputkia käyttämällä!

Rännittömien ja jyrkkien kattojen puhdistukseen paras menetelmä on kattoskraba jonka avulla suuretkin sammalmäärät saadaan poistettua turvallisesti maasta käsin.

Teollisuus ym. varastorakennusten kattojen puhdistus ilman painepesuria on tehokkainta tehdä korkeapaineilman ja tehoimurin yhdistelmällä.

7bar paine irroittaa sammalta ja roskia tehokkaasti, suuri ilman nopeus irroittaa ja kuljettaa likaa nopeasti. Tarvittaessa voidaan käyttää esim. hienoa hiekkaa puhalluksessa.

Sammaloituneen katon puhdistus ilman painepesuria onnistuu turvallisesti ja nopeasti kattoskraban avulla.

Puhdistustyöt pelkällä paine-ilmalla tai hellällä puhallusaineella puhaltaen.

7 bar paine ja puhallussuutin puhdistaa huomattavasti paremmin kuin lehtipuhallin!

Sammaloituneen katon puhdistus ilman painepesuria onnistuu pölyttömästi ja paikkoja sotkematta tehokaalla katto- ja ränni-imurilla.

Katon kuivapuhdistus Turku 495€ / okt

Kuivapuhdistuksen jälkeen katolle voidaan tehdä kevytpesu tai katolle voidaan ruiskuttaa "biocomb" kasvustojen estoaine.
- "biocomb" ruiskutus tappaa sammalet ja muut katon epäpuhtaudet materiaaleja vaurioittamatta.
- Sammalet ja lika tippuu katolta itsestään n. 6-18kk aikana.
Jos katto ei puhdistu käsittelymme jälkeen itsestään niin tarjoamme uusintakäsittelyn veloituksetta!

Kysy lisää tai lähetä tarjouspyyntö

Lisätiedot: 0449870142
Tarjouspyynnöt: pesupuhallus@pespu.fi