Rakennuksien ja metallirakenteiden pintakäsittelyt Etelä-Suomen alueella.
Kirjoita alaotsikko tähän

Puhdistettujen pintojen suojakäsittely kannattaa!

  • Maalauksella tai Käsittelyaineilla pystytään parantamaan materiaalin ja sen pinnoitteen ominaisuuksia, halutulla tavalla.  
  • Pinnoitus sopii tilanteisiin joissa alla oleva pinta on vielä hyväkuntoista, mutta sen käyttöikää halutaan pidentää.
  • PTFE ja nanopinnoitteilla saadaan myös säästöä huoltokustannuksista, koska puhdistamisen tarve vähentyy.
  • Korroosion estoon voidaan käyttää aineita jotka estävät metallipinnan ruostumisen. Korroosionestokäsittelyt perustuvat siihen että veden ja hapen kulku metallipinnalle estetään .


Tietoa käytössä olevista pinnoitteistamme.GrafoTherm - kondenssinestopinnoite

Kondenssin aiheuttamat ongelmat on helppo ehkäistä Tikkurila GrafoTherm -kondenssinestopinnoitteella. Se imee kosteutta ja estää pisaroiden muodostumista. Kun olosuhteet muuttuvat paremmiksi, pinnoitteen imemä kosteus haihtuu nopeasti.


BioRid - homesuojaukseen*

* Perustuu mikrohuokosissa tapahtuviin fysikaalisiin prosesseihin

Pidä pinnat puhtaina ja kuivina

Rakennusosia voidaan suojata kosteushaitoilta monin eri tavoin. Kosteiden tilojen sisäseinien, sisäkattojen tai muiden rakenneosien käsittely on helppo tapa välttää homekasvustot ja pitää pinnat puhtaina, verrattuna rakenteellisiin muutoksiin. Tämä pätee varsinkin pinnoitteisiin, joilla on erinomaiset kosteudenhaihdutus-ominaisuudet. Tikkurilan valikoimissa on erinomainen tuote homeenestoon, Tikkurila BioRid.Acoustics - melua vaimentava pinnoite

Melu on ääntä, joka koetaan epämiellyttäväksi tai häiritseväksi, tai joka on muulla tavoin vahingollista terveydelle tai haitallista hyvinvoinnille. Tikkurilalla on ratkaisu meluongelmiin.AsbestGuard - asbestin kapselointiin

AsbestGuard on funktionaalinen pinnoite, joka soveltuu asbestin kapselointiin ja eristämiseen silloin kun asbestia ei voida poistaa. Sitä suositellaan vain sisätiloihin, ja sillä voi käsitellä asbestisementtipinnat, asbestilla ruiskutetut betonipinnat, akustiikkapaneelit ja ilmastointikanavien eristepinnat. AsbestGuard levitetään suurpaineruiskulla, siveltimellä tai telalla. Asbestin poiston jälkeen vielä esiintyvien asbestikuitujen sidontaan voidaan käyttää ProSeal-pohjustetta.


Nanopinnoitteet

Meillä on käytössä nasiolin nanopinnoiteita jotka ovat erinomainen ratkaisu kun haluat perinteisiä vaha- ja öljypohjaisia pinnotteita vahvemman suojapinnoitteen.

Nasiolin nanotuotteet sen sijaan läpäisevät pinnan ja yhdistyvät siihen, mikä varmistaa parhaan suojauksen, lianhylkivyyden ja korroosiosuojan. 
Kaikki pintojen suojakäsittelyt ovat puhdistustöiden lisätöitä ja ne valitaan asiakkaan tarpeeseen parhaiten sopivaksi.

Kysy lisää niin selvitämme parhaan käsittelyn juuri sinun tarpeeseen!


Kysy lisää tai pyydä tarjous! pinnoitustöiden hinnat riippuvat erittäin paljon kohteesta.

Puh. 0449870142 Pesupuhallus@PESPU.fi