Huopakaton pesu ja Suojakäsittely Turku|PESPU.fi

Huopakattojen puhdistukset yksityisille, taloyhtiöille ja yrityksille.


Huopakaton puhdistus painepesurilla
(Turvallisen pienellä paineella

Sammaleen poisto huopakatolta
Tasakaton puhdistus ilman vettä

Huopakaton suoja-aine käsittely

Singelin poisto huopakatolta


Huopakaton puhdistus vaatii hellävaraiset työmenetelmät

Huomioi että vanhat bitumikatot saattavat sisältää asbestia.

 Jos katto on rakennettu ennen 1994 on otettava asbestinäyte ennen huovan purkua tai puhdistusta pl. kevytpesumenetelmällä.

Huopakaton pesu tehdään niin että huovan pinta ei vaurioidu eli huopaa suojaava hiekka ei irtoa eikä paine aukaise huovan saumoja
 
Käytämme vain huopakaton pesuun sopivia työvälineitä ei turbosuuttimia eikä kuumaa vettä!

Huopakaton puhdistuksessa ei sovi käyttää korkeapainepesuria, hiekkapuhallusta, jääpuhallusta eikä mekaanisia puhdistuslaitteita koska huopaa suojaava rouhepinnoite irtoaa erittäin helposti.

Huopakaton mootoriharjaus on melko yleinen tapa puhdistaa huopakatto mutta menetelmä voi irroittaa rouhepinnoitusta huovan päältä, harjaus tulee siis tehdä käsin pehmeällä harjalla.

Kevytpesu on oikea tapa tehdä huopakaton puhdistus koska tämä menetelmä ei sisällä korkeapainepesua eikä rasittavaa mekaanista puhdistusta joka helposti johtaa siihen että rouhepinnoitus irtoaa ja sen seurauksena huopa menee pilalle.

Käsittelemme katon tehokkaalla ja pitkävaikutteisella katonpesuaineella jonka annetaan vaikuttaa niin kauan että lika on irronnut katosta, Menetelmä myös ehkäisee sammalen kasvua jopa 6-36kk olosuhteista riippuen.

Kevytpuhdistuksen jälkeen katto puhdistetaan paineilmalla taikka matalapaine-vedellä huuhtelemalla ja irtoava jäte kerätään talteen.

Soita ja tilaa huopakaton pesu numerosta 044-9870142 Tarjoamme maksuttomat kartoituskäynnit Turun talousalueella.

Huopakatolta irtoava rouhe sisältää öljytuotteita ja se täytyy kerätä huolellisesti talteen. Huolehdimme että rännien puhdistuksesta kerätty jäte viedään asianmukaisesti jäteasemalle.

Tiesititkö että huopakatto voidaan myös pinnoittaa?

Huopakaton korjaus huopakattomassalla on varteenotettava vaihtoehto kun aluslaudoitus on vielä hyvässä kunnossa ja huopa on hyvin kiinni alustassaan.

Huopakattomassan levitys vaatii erikoispumpun jonka avulla paksu pinnoite saadaan levitettyä tasaisesti huopakatolle.

Huopakattoja voidaan pinnoittaa ja maalata bitumikatoille suunnitelluilla tuotteilla eli kattoremontti ei ole ainoa vaihtoehto kun huopakaton tekninen ikä alkaa olla lopussa.

Tilaa tästä huopakaton pesu ja huolto

Huopakattojen puhdistukset ja massaukset Turun seudulla sekä muualla Varsinais-Suomessa Huopakaton puhdistus hinta alk, 495€/kohde tai 89,90€/h